Tel. 085 060 08 62
Direct een offerte per mail
info@mobveldhuizen.nl
illustratie heftruck container

5 tips bij het huren van bedrijfsruimte

Indien je al voor een lange tijd op zoek bent naar een bedrijf om een bedrijfsruimte bij te huren in Loenen dan heb je geluk. Onze site maakt een opslagruimte huren in Loenen namelijk een fluitje van een cent. Door middel van een bedrijfsruimte ben je in staat om optimaal te werken of om jouw spullen veilig op te slaan. Nu zien we dat er nog altijd een hoop onduidelijkheid bestaat als het aankomt op het kiezen van een geschikte bedrijfsruimte. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we in dit artikel de top 5 tips voor een bedrijfsruimte huren in Loenen op een rijtje gezet!

  • Kies een goede locatie

Een van de beste tips die wij je mee kunnen geven als het aankomt op een bedrijfsruimte huren in Loenen is om goed te kijken naar de locatie van de ruimte. Je moet ervoor zorgen dat de locatie gunstig voor je is en dat het dicht bij je thuis of werkplek ligt indien je ervoor kiest om een opslagruimte te huren. Dit is vooral belangrijk als je denkt dat je vaak van en naar je opslagruimte zult moeten reizen. Een locatie in de buurt maakt het echt een stuk makkelijker om dit te kunnen doen.

  • Breng een bezoekje aan het bedrijf

Het is een heel goed idee om de opslagfaciliteit die je overweegt te bezoeken voordat je zomaar een huurcontract tekent. Hoe goed de foto’s er online ook uitzien, het is altijd handig om de ruimte even in het echt te zien. Ga langs op kantoor en vraag of je een aantal units kunt zien. Bij ons is het geen probleem om even een kijkje te nemen bij de beschikbare opslag- of bedrijfsruimtes. Op deze manier kan je zien of de faciliteit veilig, beveiligd en goed onderhouden lijkt. Wees niet bang om alle vragen te stellen die mogelijk in je op komen tijdens het bezoek.

  • Denk na over de ventilatie

Afhankelijk van wat je van plan bent op te slaan is het handig om te kiezen voor een opslagruimte die is voorzien van een speciale soort ventilatie. Deze kosten meestal iets meer dan normale units, maar als je spullen op wilt slaan die beschadigd kunnen rakken door hitte of vocht dan is het zeker geen overbodige luxe. Dit maakt het een zeer belangrijke factor om bij stil te staan bij een opslagruimte huren in Loenen en omstreken.

  • Kijk naar de veiligheid

Wanneer je een bedrijfsruimte wilt huren in Loenen moet je zeker even goed kijken naar de beveiliging op het terrein. Sommige opslagplaatsen eisen dat je een slot koopt of dat alle huurders een bepaald type slot gebruiken. Bij anderen mag je een slot naar keuze gebruiken, zolang het maar op de deur past. Het is ook mogelijk dat er al een speciaal slot opzit wat alleen jij kan bedienen, denk bijvoorbeeld aan een slot met een cijfercode.

  • Check hoe de betaling verloopt

De laatste tip die wij je mee kunnen geven bij een bedrijfsruimte huren in Loenen is om navraag te doen naar de wijze waarop het mogelijk is om te betalen voor de ruimte. De geaccepteerde betalingswijzen en de vervaldatum variëren sterk. Vraag dan ook echt even naar bijzonderheden. Op veel locaties kan je jouw opslagrekening online openen en met een creditcard of bankrekening betalen. Wij staan bekend om het feit dat we voordelige tarieven hanteren die op een groot aantal manieren betaalt kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om snel, eenvoudig en toegankelijk te huren.

Zelf een bedrijfsruimte huren in Loenen?

We hopen dat je dankzij het bovenstaande lijstje met tips beter weet waar je op moet letten bij een bedrijfsruimte of opslagruimte huren in Loenen. Kies je voor een van onze ruimtes dan weet je zeker dat alles aan de nodige eisen zal voldoen. Dit maakt het mogelijk om met een gerust hart te werken of al jouw spullen op te slaan, wetende dat je de ruimte prettig in gebruik kunt nemen. Voor meer info over de mogelijkheden met betrekking tot de bedrijfsruimtes is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen voor wat meer informatie. Ons team staat altijd klaar om je verder te helpen!