tel. 085 060 08 62
Offerte binnen 12 uur
CONTAINERS
Bekijk hier ons aanbod.

Container huren.

Ben je opzoek naar een container om te huren? Wij hebben een groot aantal containers altijd op voorraad!  Zit de container die je zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

 

Bekijk ons aanbod hieronder.

Ja, wij leveren zeecontainers die wind- en waterdicht zijn. Het opslaan van bouwmateriaal, verhuisdozen of een bankstel is geen enkel probleem.

Wil je een zeecontainer plaatsen en vraag je je af of je een vergunning nodig hebt? Op eigen terrein is het vrijwel altijd toegestaan om een zeecontainer te plaatsen. Hiervoor heb je meestal geen vergunning nodig. Wil je toch zeker weten dat je de container ergens mag plaatsen, neem dan contact op met uw gemeente. Komt de container op gemeentegrond? Controleer dan de regels van de gemeente.

Zeecontainers zijn perfect voor opslag van meubels en andere inboedel.  De container blijft van droog binnen. Voor de zekerheid kun je extra vochtvreters in de container plaatsen, maar dit is in principe niet nodig. Maak je je écht zorgen over condensvorming in de container? Dan is een geïsoleerde container een goede oplossing. We kunnen elk type zeecontainer naar wens isoleren.

Ja, de minimale huurtermijn is 1 maand.