Tel. 085 060 08 62
Direct een offerte per mail
info@mobveldhuizen.nl
CONTAINERS
Bekijk hier ons aanbod.

Container huren.

Ben je opzoek naar een container om te huren? Wij hebben een groot aantal containers altijd op voorraad!  Zit de container die je zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen.

Ja, wij leveren zeecontainers die wind- en waterdicht zijn. Het opslaan van bouwmateriaal, verhuisdozen of een bankstel is geen enkel probleem.

Wil je een zeecontainer plaatsen en vraag je je af of je een vergunning nodig hebt? Het is vrijwel altijd toegestaan om een zeecontainer op eigen terrein te plaatsen. Hiervoor heb je meestal geen vergunning nodig. Wil je zeker weten of je de container ergens mag plaatsen, neem dan contact op met je gemeente. Komt de container op gemeentegrond? Controleer dan de regels van de gemeente.

Zeecontainers zijn perfect voor de opslag van meubels en andere inboedel. De container blijft droog van binnen. Om het helemaal zeker te weten kun je extra vochtvreters in de container plaatsen, maar dit is in principe niet nodig. Maak je je écht zorgen over condensvorming in de container? Dan is een geïsoleerde container een goede oplossing. We kunnen elk type zeecontainer naar wens isoleren.

Ja, de minimale huurtermijn is 1 maand.