Tel. 085 060 08 62
Direct een offerte per mail
info@mobveldhuizen.nl
BEDRIJFSRUIMTES
Bekijk hier ons aanbod

Bedrijfsruimte huren.

In Loenen midden op de Veluwe ligt het groenste bedrijvenpark van Nederland: Veldhuizen. Gelegen op 5 minuten van de A50 en de A1 en verscholen tussen het groen, ligt het complex van ruim 14 hectare. Hier vind je twintig bedrijfshallen met een grootte variërend van 60m2 tot 1000m2. Het hekwerk dat ‘s nachts is gesloten, de camera’s bij de toegang en de beheerder aan de toegangspoort zorgen voor voldoende toezicht en controle.

De voormalig militaire opslagloodsen zijn door het grote aantal aanwezige roldeuren eenvoudig te verdelen. Dit zorgt voor voldoende ruimte voor zowel kleine als grote bedrijven. De gebouwen zijn uitgerust met overheaddeuren over de volle breedte en betonnen vloeren. Alle ruimtes zijn voorzien van elektra en eventueel ook met internet. Enkele ruimtes beschikken bovendien over gas, water en riool. We hebben bij een aantal loodsen de daken vervangen en verduurzaamd. Een deel van de daken doet dienst als zonnedak. We zijn voortdurend op zoek naar de optimale mix van duurzaam, flora, fauna en bedrijvigheid.

De rust en de verbondenheid met de natuur maken deze locatie uitermate geschikt en inspirerend voor ambachtelijke bedrijven, maatschappelijk georiënteerde organisaties en bedrijven die behoefte hebben aan opslagcapaciteit. De goede bereikbaarheid, de mogelijkheid om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, het actieve flora- en faunabeheer, de schappelijke huurprijzen: perfecte argumenten om te kiezen voor bedrijvenpark Veldhuizen.

bedrijvenpark veldhuizen gebouw loods mobilisatiecomplex

Prijs

Locatie.