Tel. 085 060 08 62
Direct een offerte per mail
info@mobveldhuizen.nl
illustratie heftruck container

afmeting 20ft container

Een 20-voetcontainer is een standaardmaat voor containers die worden gebruikt voor het vervoer van goederen over zee. De afmeting van een 20ft container is ongeveer 20 voet (6,1 meter) lang, 8 voet (2,4 meter) breed en 8 voet (2,4 meter) hoog. Dit betekent dat de binnenafmetingen van de container ongeveer 19,4 voet (5,9 meter) lang, 7,9 voet (2,4 meter) breed en 7,9 voet (2,4 meter) hoog zijn. De afmetingen van een 20-voetcontainer zijn ontworpen om te voldoen aan de internationale normen voor het transport van goederen over zee, zodat ze kunnen worden gebruikt op alle grote zeeschepen. Deze container is ook geschikt voor het vervoer over de weg en per spoor.

Deze afmetingen zijn gekozen omdat ze een goede balans vormen tussen het maximale volume van de container en de efficiëntie van het transport. Door de container te maken met deze afmetingen, kunnen ze worden gebruikt op alle grote zeeschepen en ook op vrachtwagens en treinen voor transport over land. Bovendien zijn deze afmetingen ook geschikt voor het opslaan van de containers in havens en op terminals. In samenvatting, de afmetingen van een 20-voetcontainer zijn gekozen om het transport van goederen over zee zo efficiënt mogelijk te maken.

Ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare oplossing voor het opslaan van je spullen? Dan is een 20ft container van ons de perfecte oplossing. Met een 20ft container van ons huur je een ruimte voor al je spullen. Onze containers zijn veilig, betrouwbaar en duurzaam. Je kunt er zeker van zijn dat je spullen goed bewaard zullen worden. Bovendien zijn onze containers betaalbaar. Dus waarom zou je nog langer wachten? Huur vandaag nog een 20ft container bij ons en geniet van de perfecte oplossing voor opslag.

 
Een 20ft opslagcontainer is een mobiele opslagruimte die in een standaardafmeting van 20 voet (6,1 meter) lang, 8 voet (2,4 meter) breed en 8 voet (2,4 meter) hoog is. De opslagcontainer is gemaakt van staal en is bedoeld om spullen in op te slaan en te vervoeren. De opslagcontainer heeft een dubbelwandige constructie met een stalen buitenwand en een volledig verzinkte binnenwand. De opslagcontainer biedt een veilige en waterdichte opslagomgeving voor al uw waardevolle spullen. Het is een veelzijdige opslagoplossing die gemakkelijk en snel op verschillende locaties geplaatst kan worden. Bovendien is de opslagcontainer makkelijk te vervoeren met een vrachtwagen of een kraan. De opslagcontainer is ideaal voor het tijdelijk opslaan van spullen tijdens een verhuizing of verbouwing.