Tel. 085 060 08 62
Direct een offerte per mail
info@mobveldhuizen.nl
illustratie heftruck container

Opslagruimte huren: Hier moet je op letten bij het huren van een opslagruimte

Er bestaan een hoop verschillen tussen de verschillende opslagruimtes. In dit artikel lees je waar je op moet letten bij het huren van een opslagruimte.

Geen last van weersinvloeden

Allereerst is het belangrijk dat je een opslagruimte kiest dat geen last heeft van weersinvloeden. Een opslagcontainer is hier perfect voor.

Pak je spullen goed in

Uiteraard moet je je spullen ook goed inpakken. Kijk goed naar de gewichten van je inboedel. Ter bescherming is het aan te raden om te kiezen voor stevige verhuisdozen. Voor breekbare materialen, zoals glas en porselein, is het slim om hier wikkelfolies en andere dekens te gebruiken. Zo blijven je spullen altijd heel!

Kies een opslagruimte in de buurt

Welllicht vind je het een dooddoener, maar uit ervaring blijkt dat je vaak op onverwachte moment je spullen nodig hebt. Kies daarom voor een opslagservice waar je dagelijks toegang tot je spullen krijgt. Velen willen na verloop van tijd hun spullen toch langer of korter huren. Kies daarom voor een flexibele opslagservice, zodat je zelf bepaalt tot wanneer je je inboedel opslaat. Ben je opzoek naar inboedelopslag in de regio van Apeldoorn en Loenen?  Kijk dan even verder op onze website!

Wat zijn de prijzen voor het huren van een opslagruimte?

De prijzen zijn afhankelijk van je wensen. Hoeveel kubieke meter aan opslag heb je nodig?  

Self-storage opslagruimtes hanteren vaak abonnementen. Voor minder dan 33 m3 betaal je bij ons €95,- per maand exclusief btw. 33 kuub is genoeg om 330 verhuisdozen op te slaan! Door deze lage prijzen is Veldhuizen verhuur de goedkoopste uit de regio Apeldoorn & Loenen.

Kies een goede opslagruimte

Bedenk dus goed van te voren wat voor opslagruimte je nodig hebt en wat je hiervoor wilt betalen. Zo blijf je nog lang van je spullen genieten!

Een 20ft opslagcontainer is een mobiele opslagruimte die in een standaardafmeting van 20 voet (6,1 meter) lang, 8 voet (2,4 meter) breed en 8 voet (2,4 meter) hoog is. De opslagcontainer is gemaakt van staal en is bedoeld om spullen in op te slaan en te vervoeren. De opslagcontainer heeft een dubbelwandige constructie met een stalen buitenwand en een volledig verzinkte binnenwand. De opslagcontainer biedt een veilige en waterdichte opslagomgeving voor al uw waardevolle spullen. Het is een veelzijdige opslagoplossing die gemakkelijk en snel op verschillende locaties geplaatst kan worden. Bovendien is de opslagcontainer makkelijk te vervoeren met een vrachtwagen of een kraan. De opslagcontainer is ideaal voor het tijdelijk opslaan van spullen tijdens een verhuizing of verbouwing.