Tel. 085 060 08 62
Direct een offerte per mail
info@mobveldhuizen.nl
illustratie heftruck container

5 tips voor het huren van opslagruimte

Wanneer je je aan het oriënteren bent voor het huren van een opslagruimte, dan zal je ondervinden dat iedere opslagruimte verhuurder iets anders te bieden heeft. Bedenk dus vooraf goed wat jij nodig hebt om je spullen veilig op te kunnen slaan. Met deze 5 tips voor het huren van opslagruimte ben jij goed voorbereid!

Maak gebruik van onze tips, zodat je de juiste opslagruimte huurt!

1. Kies voor een opslagruimte met dagelijks toegang

Veel mensen denken vooraf dat ze tijdens de huurperiode van de opslagruimte niet bij hun spullen hoeven. Vaak zie je dat het toch wel handig is wanneer je er wel bij kan om iets toe te voegen of om iets uit hun opslagcontainer te halen. Bedenk dat je wellicht bedacht had dat je maar drie maanden opslagruimte nodig zou hebben, maar als blijkt dat dit er vijf worden dan heb je opeens wel die winter- of zomerspullen nodig. Een self storage formule is hierbij de uitkomst. De toegang is bij onze self-storage altijd kosteloos. Bij andere opslag concepten kost het geld per keer dat je erbij wilt en moet je vooraf een afspraak maken.

3. Zorg dat je inboedel veilig staat opgeslagen

Vaak heeft de inboedel die je opslaat persoonlijke waarde, die vele malen hoger kan zijn dan de financiële waarde. Kies daarom een veilige locatie waar niet iedereen zomaar naar binnen kan. We maken daarom bij Veldhuizen verhuurgebruik van 24/7 camerabeveiliging. Zo weet je zeker dat je inboedel veilig wordt opgeslagen! Daarnaast is iedere opslagcontainer voorzien van een slot.

4. Bereken hoeveel opslagruimte je nodig hebt.

Wees er zeker van dat je het goede formaat van een opslagruimte huurt! Is de opslagruimte te klein dan loop je het risico op beschadiging omdat je je inboedel toch in de opslagruimte zal proberen te krijgen. Een te grote opslagruimte is echter zonde van je geld. Zorg er dus voor dat je een inschatting maakt van de opslagruimte die je nodig hebt. Ook kun je altijd bellen voor advies. Bij Veldhuizen Verhuur (085-060 08 62) kun je gratis overstappen naar een grotere of kleinere ruimte. Zo zit je altijd goed!

5. Verzeker je opgeslagen inboedel

Vaak kun je je inboedel die je opslaat, gratis laten meeverzekeren bij de huidige inboedelverzekering door een tweede adres op te geven. Je hebt dan geen extra verzekering nodig!