Tel. 085 060 08 62
Direct een offerte per mail
info@mobveldhuizen.nl
illustratie heftruck container

Inboedel opslag & opslagcontainer huren in Loenen of Apeldoorn

Je kunt om verschillende redenen opslagruimte nodig hebben. Je verhuist bijvoorbeeld naar een andere locatie en hebt een limiet aan wat je meeneemt, je verhuist jouw huis voor een periode, je huurt tijdelijk of tijdens verbouwingen, je verhuurt jouw huis ongemeubileerd of je gaat een tijdje op reis. Huur daarom Inboedel opslag & opslagcontainer huren in Loenen of Apeldoorn

Wat is een opslagcontainer?

Een opslagcontainer is een transportcontainer die verkrijgbaar is in veel verschillende maten en kan worden gemaakt van verschillende materialen. Opslagcontainers zijn in de eerste plaats ontworpen voor projecten waarvoor opslagruimte nodig is, zoals bouwplaatsen, woningrenovatie of verhuizingen.

Wanneer inboedel opslag handig?

De perfecte oplossing wanneer jij jouw huis aan het renoveren bent. Jouw bezittingen worden veilig opgeborgen tot jij ze nodig hebt en je krijgt de tijd en de ruimte om jouw huis een nieuwe look te geven.  Een van de grootste voordelen van meubelbewaring is het gemak dat het biedt bij een verhuizing. Of je nu naar het buitenland verhuist en eerst op reis gaat, niet al jouw meubels meteen na jouw verhuizing nodig hebt of een jaar naar de universiteit gaat, met meubelopslag kun je jouw bezittingen in een beveiligde ruimte onderbrengen waar je er op elk moment tegen een betaalbare prijs bij kunt.

Ook als je verhuist en groter of kleiner gaat wonen, biedt inboedelopslag een veilige plaats om jouw spullen te bewaren tot je beslist wat je in jouw nieuwe huis wilt gaan zetten en wat je niet meer nodig hebt.

Waar moet je opletten?

Wat is er nou belangrijk bij het huren van een inboedel opslag? Wij hebben het even voor jouw gemak hieronder in een rijtje gezet:

  1. Onderzoek jouw opbergmogelijkheden.
  2. Maak alles grondig schoon.
  3. Haal alles uit elkaar.
  4. Wikkel meubels in voor langdurige opslag.
  5. Bescherm glazen voorwerpen.
  6. Til meubels van de vloer.
  7. Laat geen etenswaren achter.

Ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare oplossing voor het opslaan van je spullen? Dan is een 20ft container van ons de perfecte oplossing. Met een 20ft container van ons huur je een ruimte voor al je spullen. Onze containers zijn veilig, betrouwbaar en duurzaam. Je kunt er zeker van zijn dat je spullen goed bewaard zullen worden. Bovendien zijn onze containers betaalbaar. Dus waarom zou je nog langer wachten? Huur vandaag nog een 20ft container bij ons en geniet van de perfecte oplossing voor opslag.

Inboedel opslag & opslagcontainer huren in Loenen of Apeldoorn